Een bakkie in de bak

Equestrian Centre De Peelbergen
06 23 07 11 55
www.peelbergen.eu

Equestrian Centre De Peelbergen in
Kronenberg vormt het epicentrum voor
de nationale en internationale ruitersport.
Een geweldige accommodatie met alle
voorzieningen voor de liefhebber van
paardensport. Maar De Peelbergen biedt
nog veel meer. Dat ondervonden
Cor en Nel Berkers tijdens een heerlijke
fietstocht door Noord Limburg.

“We waren op weg van Griendtsveen naar Sevenum toen wij opeens een prachtig gebouw zagen liggen”, vertelt Cor. “Nel en ik
organiseren vaak fietstochten, waarbij we altijd op zoek zijn naar mooie plekken om te pauzeren. Onze nieuwsgierigheid was gewekt. Wat wij bij De Peelbergen ontdekten overtrof al onze verwachtingen. Een schitterende accommodatie voor de paardensport, maar ook vergaderfaciliteiten en een mooi ingericht restaurant.” De nieuwsgierigheid van Cor en Nel werd alleen maar groter. “We besloten binnen een kijkje te gaan nemen.

De ontvangst was allerhartelijkst en de gastvrouw leidde ons rond. Vooral de ontmoetingsruimte in de Engelse sfeer en de fraaie vergaderruimten spraken ons erg aan. Aan het eind van de rondleiding besloten wij een kop koffie met gebak te bestellen, ook dat beviel uitstekend!” Het werd Cor en Nel duidelijk. De Peelbergen is meer dan een paardensportcentrum. “We hebben De Peelbergen toegevoegd aan ons lijstje van rustplaatsen. Zeven dagen per week is er volop activiteit en je hoeft geen paardenliefhebber te zijn om te kunnen genieten van de mogelijkheden, die het complex biedt. Kortom: hier is geen hindernis te hoog”, besluit Cor met een knipoog.