Bij iedereen thuis

Expert Coenders Horst

077 398 13 88

Expert Venray

0493 31 89

www.expert.nl

Een nieuwe televisie, wasmachine of inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of de specia-listen van Expert Coenders in Horst en Expert Venray hebben het in huis. Maar voordat ze een kookplaat, stoomoven of vaatwasmachine inbouwen, komen de experts eerst een kijkje in de keuken nemen.

De aanschaf van inbouwapparatuur voor een keuken vergt een behoorlijke investering. Emiel Coenders van Expert Coenders in Horst: “Het is een aankoop waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Belangrijke factoren zijn: de juiste maten, de prijs en wat de gebruiker gewend is. Ingrid is bijvoorbeeld erg gesteld op haar gasfornuis en koffiezetapparaat. Op haar leeftijd peinst ze er niet over om op een moderne inductieplaat te gaan koken.”

Geert Linders van Expert Venray: “In de winkel horen wij welke problemen spelen en welke wensen belangrijk zijn. En geloof me, die zijn zeer uiteenlopend: van een grotere koelkast tot de aanschaf van een stoomoven.”

Een eerste stap is het inventariseren van wensen en behoeften van de klant

Ook repareren is voor Geert en Emiel een leuke uitdaging en daarbij nemen de heren iedere vraag serieus. “Ingrid ziet de noodzaak van een grotere koelkast, maar op het eerste gezicht lijkt daar geen plaats voor in haar authentieke keuken. Wij bekijken de ruimte en meten deze op. Desnoods maken we een houten frame of vergroten we de beschikbare plaats. Wij zijn daar zeer technisch, creatief en inventief in”, zegt Geert.

Dat de consument online scherpere prijzen vindt is niet nieuw. “Maar je mist dan onze toegevoegde waarde als adviseur. Ons credo luidt steevast: houd je belofte en doe iets teveel.

En de tevreden lach van Ingrid? Die is fantastisch”, besluit Emiel enthousiast.

Ontzorgen
De medewerkers van Expert Coenders en Expert Venray zijn gespecialiseerd in het adviseren, monteren en installeren van inbouwapparatuur. Inmeten is vaak gratis en ze nemen uw oude apparatuur mee, evenals de verpakking van nieuwe apparaten.