Voor ieder wat wils… in overvloed!

FEC Sevenum

www.fecsevenum.nl

Op 9 maart opende in Sevenum een nieuwe vestiging van ABC Restaurants, onderdeel van Family Entertainment Center (FEC) Sevenum. Aan de Middenpeelweg 7 waan je je in een dorp met pleintjes en mooie geveltjes van maar liefst elf restaurants. Met een oppervlakte van 3.000 vierkante meter en 1.150 zitplaatsen begint hier een waar gastronomische avonturentocht, zoals we in Nederland nog niet kennen.

Mam, ik wil chinees”, zegt Sep. “Nee, pizza!”, roept Ives. Jente bestudeert de menukaart van de Mexicaan, René droomt van een sappige steak en Chantal denkt aan haar lijn. “Dan zitten we hier allemaal goed!”, zegt René. “Want alles wat wij lekker vinden, is hier onder één dak te krijgen.”

Het gezin wandelt door ABC Restaurant Sevenum en bekijkt het uitgebreide assortiment aan gerechten. Na een gezellig dagje uit hebben de vijf wel zin gekregen in een lekkere maaltijd. Met keuze uit maar liefst elf keukens weten René en Chantal ondertussen dat geen van hun kinderen iets tekort komt. Tegen een aantrekkelijke all-in prijs kunnen ze smullen van wat ze maar willen. “Zelfs de niet-alcoholische drankjes zijn bij de prijs inbegrepen, ideaal”, aldus René.

Chantal, René en de kinderen hebben hun keuze gemaakt. Het is stil aan tafel. Bungelende beentjes, blije gezichten en bolle wangen verraden dat het iedereen goed smaakt. “Pap, gaan we hier snel weer een keertje terug?”, vraagt Ives. René kijkt Chantal aan. Ze wil niet met volle mond praten, dus knikt ze instemmend. Het gejuich van de kinderen tovert ook bij de gasten aan de andere tafels van ABC Restaurant Sevenum een glimlach op het gezicht. “Dan mag jij de volgende keer rijden”, fluistert René met
een vette knipoog tegen Chantal. “Kan ik lekker een biertje drinken.”