Actie in beeld!

“Na een dag hard werken komt mama Chantal thuis, maar niemand lijkt haar op te merken. Vader René mailt met zijn secretaresse, Sven staart hongerig in zijn iPhone, dochter Yvette volgt een vlogger op haar tablet en Jente voert via Whatsapp een gesprek met haar vriendinnetje. De kleine Sep zappt ondertussen langs 32 kanalen op tv. De hele familie Verhoeven heeft zich ‘afgeschermd’; hoog tijd voor actie!

Een paar dagen later zit de familie Verhoeven op de fiets. Met vader voorop en moeder in het kielzog rijdt het grote gezin langs een complex in aanbouw langs de Middenpeelweg in Sevenum. René draait nieuwsgierig met zijn karavaan het terrein op. ‘Voorjaar 2018 opent hier Family Entertainment Center Sevenum (FEC)’, leest hij op een bord. Hij kijkt zijn vrouw aan en zijn blik vertelt haar genoeg; hier gaan ze naartoe als de deuren opengaan. In FEC Sevenum wordt de interactieve en virtuele wereld teruggebracht naar een actieve belevenis. Vaders, moeders en kinderen ervaren actie in alle werkelijkheid. Zoals vroeger de spreekwoordelijke bak met speelgoed op tafel kwam, kun je hier weer samen spelen, gezellig met elkaar kletsen én genieten van al het lekkers dat ABC Restaurant Sevenum te bieden heeft.

Jeugd vanaf 10 jaar komt niets tekort in The Portal Action House

Lees meer

Voor de kleine spelers is Mattel Play! Sevenum een feest. Daar ontmoeten ze Bob de BouwerTM, Angelina BallerinaTM, Thomas & FriendsTM en Brandweerman SamTM. Als kers op de feesttaart kunnen ze kilometers maken op rollerskates op de beats in de Rollerdisco. De jeugd vanaf 10 jaar komt niets tekort in The Portal Action House. Trampolines, free running, een hard- en softparcours en het pump- en skatetrack dagen de jonge ledematen uit tot sportieve actie. Na een dag vol actie is de eetlust gewekt. Met keuze uit maar liefst elf verschillende keukens wordt iedere smaakpapil verwend. Je kunt in ABC Restaurant Sevenum twee of drie uur lang gastronomisch genieten tegen een all-in prijs. Voor de 18-plusser behoort een alcohol-arrangement tot de mogelijkheden. De familie Verhoeven is er in ieder geval helemaal klaar voor. Jente kan niet wachten om haar broer Sven te verslaan op de Rollerskatebaan, Sep droomt al van het huis dat hij met Bob gaat bouwen en Yves vergeet vliegensvlug haar vlogger en heeft de sportschoenen al uit de kast gehaald. En vader en moeder Verhoeven? Die bestuderen alvast online het menu van ABC Restaurant Sevenum.