Een plaatje printen? Je appt het zo voor elkaar!

Foto Dom Melskens Venray
0478 58 34 67
www.melskensvenray.nl

Tegenwoordig kunnen wij allemaal en overal de mooiste foto’s maken met onze smartphone of digitale camera. Erg leuk, maar vaak blijven de afbeeldingen ‘plakken’ op het apparaat. Wat is er dan mooier dan een app waarmee je het vers geschoten plaatje kunt versturen naar een vakman, die er een schitterende print van maakt waar de kleuren van afspatten?

De leuke herinnering aan een heerlijke vakantie in Italië, de glimlach van je allerliefste of het moment waarop je kleinkind het eerste verjaardagskaarsje uitblaast, wij leggen ons leven naar hartenlust vast. Vaak komen we echter niet tot vers twee: een fraaie print van onze prent maken. Dat is nu een stuk makkelijker, zo weet oma Geurts uit Oostrum inmiddels. “Wat een verrassing was het toen mijn dochter belde dat mijn zesde kleinkind geboren was. Inmiddels heb ik Benthe al meerdere malen mogen knuffelen en mijn schoonzoon Jos heeft daar met mijn mobieltje hele mooie foto’s van gemaakt. Mijn dochter Eva vertelde mij dat ik de foto’s via een speciale app kon doorsturen naar Dom Melskens in Venray. Ik heb ze ter plekke besteld en een uur later kon ik de fraaie afdrukken in de winkel ophalen. Vanaf nu kan ik de fotogalerij bij mij thuis regelmatig aanvullen of vernieuwen”, zegt oma terwijl ze vol trots naar de foto’s aan de muur boven de schouw wijst. De app is gratis te downloaden vanaf de site van Foto Dom Melskens. Ga hiervoor naar www.melskensvenray.nl en klik op printservice.

De fraaie afwerking van de foto’s maken mij nog enthousiaster

Vivid Color

Ook kunnen de foto’s in Vivid worden afgedrukt. De kleuren spatten daarbij van de foto’s. Oma Geurts: “De fraaie afwerking van de foto’s maken mij nog enthousiaster. In de lente geef ik een groot familiefeest. Daarvoor komt zelfs mijn oudste zoon uit Canada over. Hij gaat door een moeilijke tijd. Vorig jaar is zijn lieve vrouw overleden. Iedereen is die dag van de partij; dat zal hem goed doen. Ik laat tijdens de familiedag een groepsfoto maken. Die komt dan ook in een mini fotoalbum, dat ik bij Dom Melskens laat printen. Ik kijk er erg naar uit!” Oma Geurts is al jaren klant bij Dom Melskens. “En dat is niet voor niets zo. De allereerste vergroting van een foto van onze jongste dochter Elske, die inmiddels zelf moeder is, heb ik daar besteld. Ze doen hun uiterste best om van jouw herinneringen letterlijk een plaatje te maken.”