Je eigen gras is groener

Joop Goossens Tuin en park

077 208 31 33

www.joopgoossenstuinenpark.nl

5 MEI OPEN DAG

Het aanschaffen van nieuwe tuinmachines doe je niet dagelijks. Je wilt natuurlijk eerst precies weten wat je  ‘in tuin’ haalt en daar zeker niet teveel voor betalen. Een goed advies is dan onbetaalbaar en dat is waar Joop Goossens Tuin en Park uit Horst om de hoek komt.

Carli Peeters van Groepsaccommodatie Op de Meterik geniet van het voorjaar. De tijd dat het langer licht blijft, het groene jong het landschap kleurt en de dieren wakker schudden uit hun winterslaap is voor Carli het moment het gazon bij de voormalige boerderij in Meterik perfect bij te houden. “Bij een bezoek aan de Hiltho kwamen wij op de stand van Joop Goossens Tuin en Park terecht”, vertelt Carli. “Daar zagen wij een leuk assortiment robotmaaiers en dat bracht ons in gedachten terug naar Zell am See, waar wij tijdens een vakantie een reusachtige robotmaaier aan het werk zagen.Thei Curvers gaf ons uitleg over het optimale gebruik en in no time waren wij trotse bezitters van een robotmaaier. Een ideaal apparaat, blijkt nu, want wij sparen maar liefst 5 uur werk per week uit. Een ander groot voordeel: het apparaat maait tot op de millimeter nauwkeurig, zodat maar weinig gras aan de schoenen blijft hangen, als onze gasten gebruikmaken van het gazon. Dat houdt de boel binnen ook een stuk schoner. Lianne van Vegchel, verkoopadviseur bij Joop Goossens Tuin en Park: “De verkoop van robotmaaiers zit momenteel in de lift. Ze nemen veel werk uit handen en kunnen tot oppervlakten tot zo’n 5.000 vierkante meter  gemakkelijk aan.”

We beschikken over een ruime werkplaats voor alle soorten tuinmachines

“De jongste trend van het gebruik van accu’s bij elektrisch aangedreven tuingereedschap omarmen wij”, vervolgt Lianne van Vegchel. “Het is vriendelijker voor het milieu,  je hebt geen uitlaatgassen en minder lawaai in de tuin. Het werkt een stuk prettiger. De accu’s van al het accugereedschap zijn onderling uitwisselbaar met een loopmaaier, heggenschaar of bladblazer.” Dat neemt niet weg dat het assortiment van bijvoorbeeld  motormaaiers, kettingzagen of beregeningspompen bij Joop Goossens Tuin en Park zeer uitgebreid is. “We bieden elk wat wils”, zegt Lianne. “We adviseren onze klanten met veel plezier en inventariseren hun behoefte. In ons aanbod is altijd iets te vinden dat qua doelmatigheid en prijs past bij wat de klant nodig heeft.”

Dat wordt genieten