Cheque dit – We love Venray

PLUS Judith & Guido van Dijck
0478 55 39 00
www.plus.nl en www.welovevenray.nl

Plus is meer en meer is goed voor iedereen moeten Judith en Guido van Dijck van PLUS Van Dijck hebben gedacht, toen zij hun spaarsysteem WeLoveVenray introduceerden voor hun klanten en de ondernemers van Venray. Zij combineren het traditionele zegels sparen met het moderne plaatje van een cheque, die in iedere portemonnee past. Jong en oud kunnen zo op een plezierige manier sparen voor extra korting.

Wim Peeters, consument en zelf ook ondernemer in Venray: “PLUS Judith & Guido van Dijck is een écht familiebedrijf met hart voor de regio Venray. De supermarkt ondersteunt en sponsort diverse lokale activiteiten en is enorm maatschappelijk betrokken.” Hoe je aan de WeloveVenray-cheques komt? Dat is volgens Wim heel eenvoudig. “Bij het afrekenen van je boodschappen vraag je om de spaarzegels. Ze kosten slechts 2 eurocent. De zegels plak je in het spaarboekje en bij 200 koopzegels is het boekje vol. Het volle spaarboekje is 6 euro waard bij een volgende besteding bij Plus. Wissel dit in bij de klantenbalie en ontvang 6 euro contant of vraag naar een WeloveVenray-cheque ter waarde van liefst 8 euro. Da’s zomaar even 4 euro verdienen. Met de cheque kun je bij diverse bedrijven betalen. De voorwaarden kunnen per deelnemer verschillen.” Voor meer informatie kijk op welovevenray.nl of raadpleeg een van hun enthousiaste medewerkers.

Ik vind de WeLoveVenray-cheque een leuk spaarsysteem

Wim: “Ik doe al jaren boodschappen bij Plus in Venray. Ze hebben een uitstekend assortiment wijn en dat komt mij als wijnliefhebber goed van pas. Ik vind WeLoveVenray een leuk spaarsysteem. Ik koop mijn kleding bij Puur in Venray en kan daar onbeperkt de cheques inwisselen. Zo heb ik laatst een nieuwe trui gekocht en na inlevering van de cheques hoefde ik weinig bij te betalen.” Het maakt kopen in Venray extra aantrekkelijk. Roy van Gool, eigenaar van cafetaria Landweert. “Ik merk dat er bij ons ook veel cheques worden ingeleverd en ik hoor van klanten terug dat ze nu voor de helft van het geld kunnen komen eten, dat is voor ons beiden goed.” Wim: “Met WeLoveVenray ondersteun je lokale ondernemers, wat de leefbaarheid in het dorp ten goede komt. 4 euro betalen en 8 euro besteden. Zoveel rente krijg ik niet op mijn spaarrekening.”