Kleur geven aan een duurzame relatie

Professionals in duurzaam ontzorgen

Van Well Schilders uit Horst is al meer dan 100 jaar een begrip in de regio Noord Limburg en daarbuiten. De onderneming, die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft, levert niet alleen professioneel schilderwerk voor bedrijven en particulieren, maar is bovendien sterk in beglazing, houtrenovatie en het aanbrengen van wegmarkeringen. Alles met gebruikmaking van de modernste, milieuvriendelijke materialen en met oog voor detail en duurzaamheid. Samen met de klant bespreekt Van Well de beste oplossing op lange termijn. Of het nu gaat om advies over de plek waar een parkeervak gemaakt wordt of het repareren in plaats van vervangen van houtwerk, waar de tand des tijds aan geknaagd heeft. En met renovatiecoating heeft Van Well een product in huis, waarmee door glascoating onder meer metaal, Trespa of kunststof zodanig wordt behandeld dat je er jarenlang geen omkijken meer naar hebt.

Kortom, Van Well Schilders kenmerkt zich door veelzijdigheid, waar onze klanten jarenlang profijt van hebben. Tot de klantenkring van Van Well Schilders horen onder meer Dendron College Horst en Gemeente Horst aan de Maas.

Schildersbedrijf Van Well
077 398 42 20
www.vanwellschilders.nl

Jo en Riet genieten sinds
enkele jaren van hun
welverdiende pensioen.
Hun fraaie woning is
volgens Jo toe aan een
onderhoudsbeurt.

Hoewel Jo graag zelf klust, besteedt hij het schilderwerk liever uit aan professionals. “Ons huis stamt uit weliswaar uit 1930, maar ik wil de werkzaamheden volgens de nieuwste normen laten uitvoeren. Duurzaamheid staat daarbij voorop en uiteraard een fraaie afwerking. Met die uitgangspunten voorop en een ervaring uit het verleden kwamen wij bij Van Well Schilders uit Horst terecht.”

Inmiddels zijn de schilderwerken in volle gang. “De schilder maakte ons erop attent dat enkele kozijnen begonnen te rotten. Daar schrokken wij wel even van. Een medewerker van Van Well gaf echter aan dat vervanging niet nodig was, maar dankzij een uitgekiende methode van plaatselijk repareren kan het houtwerk er nu weer jarenlang tegen. We hoefden dus geen extra kosten te maken door de kozijnen te vervangen.”,zegt Jo opgelucht. Boven de voordeur is al jaren een ruitje stuk. “Ik begreep dat Van Well ook daar een oplossing kon bieden. Ze plaatsen vandaag al een nieuwe ruit.” Dan besluit Riet met een glimlach: “Over duurzaam gesproken: we hebben besloten tot ons honderdste levensjaar in dit huis te blijven wonen. Daarom vertrouwen wij erop dat de onderhoudsbeurt die Van Well Schilders uitvoert ons nog jarenlang woonplezier biedt.”

 

Lees meer

De diensten van Van Well

Vastgoedonderhoud

Van Well maakt gebruik van Creemersplan, het renovatiesysteem voor bestaande kozijnen. Het begint met het verwijderen van delen die zijn aangetast of beschadigd. Voor de aangetaste of beschadigde delen van het kozijn komt gezond hout in de plaats. Het systeem werkt ook preventief. Bestaand houtwerk duurzaam beschermen? Het gepatenteerde CreemersLamikon is de manier om dit voor elkaar te krijgen. Door middel van ventilatie aan de buitenkant van het kozijn wordt het houtwerk duurzaam beschermd. Het houtwerk krijgt een beluchte bekleding van geperste steenvezelprofielen.

Renovatiecoating

Onderhoud van woningen, woningcomplexen en bedrijfspanden vraagt de nodige investeringen. Renovatiecoating is speciaal ontwikkeld voor alle niet-zuigende onderdelen zoals metaal, kunststof, aluminium en Trespa. De coating heeft veel unieke eigenschappen, waaronder: makkelijk schoon te maken, makkelijk te bewerken en een lange levensduur.

Beglazing

Van Well levert HR isolatieglas (hoog rendement/dubbelglas) in verschillende uitvoeringen, diverse soorten enkelglas en glasspecials. Een goede luchtverversing en gezond binnenklimaat in woning of bedrijfsruimte? Van Well levert glaswerk, zorgt voor montage en is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het plaatsen van beglazing op moeilijk bereikbare plaatsen.

Schilderwerk

Van Well schildert met de grootste zorg, heeft jarenlange ervaring en werkt met oog voor detail. De vriendelijke vakmensen Van Well beschikken over de modernste materialen en gereedschappen voor het beste resultaat.