Wij zitten er klaar voor!

Smits Dakbedekkingen uit Merselo is verhuisd naar de Metaalweg 14 in Venray. Hoewel de aansturing en logistiek volledig vanuit Venray gebeurt, blijft de locatie in Merselo bestaan. Rob Smits: “Ook hier in Venray is iedereen welkom om een keer binnen te lopen.”

Het nieuwe pand in Venray valt vooral op door de bijzondere vorm en dakpannen. Marielle Smits, mede-eigenaar en ook eindverantwoordelijke: “In de vroege ochtend als de zon er goed opstaat, dan lijken de verschillende dakpannen als pixels van een televisie. Prachtig. We merken dat het mensen nieuwsgierig maakt.”

Smits Dakbedekkingen is een allround bedrijf op het gebied van alle soorten daken. Rob: “Door mijn interesse voor architectuur wil ik dat de pannen onderdeel zijn van het geheel, zoals een mooi schilderij.”

De medewerkers van Smits Dakbedekkingen zijn vriendelijk en uiterst toegankelijk. “Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben met onze klanten. Ik leg een voorstel op de keukentafel en loods hen met onze materialenkennis door het creatieve proces.”

Rob Smits Dak
Met zijn jarenlange ervaring ontwikkelde Rob een eigen daksysteem. “Het is een systeem, waarin alle expertises uit de eigen ervaringen zijn verwerkt en dat al minimaal tien jaar ligt. Sterker nog: na die periode merk je het verschil in kwaliteit tussen dit en een willekeurigander systeem.” Sinds begin maart van dit jaar vinden de activiteiten van Smits Dakbedekkingen plaats vanuit Venray. “Het is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen en een kijkje kan komen nemen, maar ook waar een architect of een bouwkundige prima uit de voeten kan”.