Wij laten vrouwen in onze winkel stralen

Kledingwinkel Vrouw in Horst is eind februari van dit jaar verhuisd naar de overkant van de straat, Kerkstraat 13a. “We hebben Vrouw lekker Vrouw gelaten, namelijk een plek waar de passies kleding en mensen blij maken hand in hand gaan”, aldus eigenaresse Hanneke Janssen.

Ons ultieme doel is vrouwen in hun nieuwe kleding met een lach op het gezicht en vol zelfvertrouwen te laten stralen. Maar dan in een nieuwe en grotere winkel, die helemaal bij onze klant, deze tijd en ons past. Inmiddels zit Vrouw een paar weken op deze locatie, die goed aanslaat. We voelen ons vereerd door de vele toffe reacties.”

Iedereen is uitgenodigd om in elke hoek te genieten

Vrouw is er voor de modebewuste vrouw. Hanneke: “Het is fijn dat we in het nieuwe pand onze grotere collectie mooier kunnen presenteren. Dat zorgt voor veel meer combinatiemogelijkheden, want het is onze overtuiging dat een moeder en haar dochter hetzelfde item mogen dragen, maar dan op hun eigen manier gecombineerd: passend bij de leeftijd, maar nog belangrijker bij de persoon. Deze manier van denken zie je terug in de indeling van de winkel: bij Vrouw geen afdelingen. Iedereen is uitgenodigd om in elke hoek te genieten.

Hanneke heeft in haar winkel een fantastisch en deskundig team. “Samen zorgen Mathilde, Hilde, Niki, Carin, Kim en ik dat vrouwen zich op hun gemak voelen, geprikkeld zijn door een inspirerende winkelomgeving en bovenal een deskundig en eerlijk advies krijgen. Iedere vrouw kan bij ons slagen.”

Shoppen met hun favoriete verkoopster

Het team vindt het fijn om vrouwen uit te dagen in hun kledingkeuze. “We zorgen daarbij wel dat ze bij zichzelf blijven. Als team creëren wij samen met onze klanten leuk en verrassende combinaties. Want zeg nou zelf: het is toch leuk als anderen je complimenteren met die te gekke nieuwe outfit?”

Bij Vrouw gaan ze net dat stapje verder en kunnen vrouwen winkelen op afspraak. “Hierbij shoppen ze overdag of zelfs ’s avonds na sluitingstijd met hun favoriete verkoopster. In de avonduren hebben ze dan zelfs de hele winkel tot hun beschikking, waardoor ze in alle rust de aandacht krijgen.”

“Vanaf nu is onze webshop www.vrouwhorst.nl bereikbaar. Online presenteren we bijna alle items uit onze brede collectie. Erg handig om even rustig op je gemak vanaf de bank rond te kijken. Maar nog liever verwelkomen we de vrouwen in onze winkel. Wij geven ze eerlijk en deskundig advies: wij zorgen dat ze hoe dan ook met een grote glimlach onze winkel uitlopen”, besluit Hanneke.